Ingrediente:
- un pachet aluat de pizza din comert (daca nu va grabiti cum a fost cazul meu puteti sa il faceti singuri, reteta o gasiti aici)
- 250 grame sunca din piept de pui feliata subtire
- un fir de ceapa verde sau o ceapa mica
- 2 rosii
- o lingura oregano
- sare
- piper
- 100 grame cascaval
- ulei
Mod de preparare:
Se lasa aluatul la dezghetat.
Sunca o taiem feliute subtiri. Spalam rosiile si le taiem cubulete. In cazul in care avem ceapa verde o feliem subtire, daca avem ceapa normala o taiem cubulete. Punem in tigaie sunca, rosiile ceapa si oregano cu o lingura de ulei, condimentam dupa gust si le calim pana scade zeama lasata de rosii.
Taiem aluatul in 4. Luam o bucata de aluat o intindem bine, punem peste jumatate din aluat o patrime de umplutura, radem peste 25 grame de cascaval, acoperim cu cealalta jumatate de aluat si impletim marginea ca in poza. Procedam la fel si cu celelalte 3 bucati.
Punem cele 4 calzone intr-o tava unsa cu ulei, ungem si calzonele deasupra si preseram oregano din plin.
Se coc la 180 grade celsius pana se rumeneste aluatul deasupra.
Pofta buna!!!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu