luni, 16 aprilie 2012

Salata vietnameza cu morcovi, varza si alune


Ingrediente:
  • o jumatate de varza de dimensiune medie
  • 2 morcovi
  • un pumn sanatos de alune prajite si nesarate
  • 2 lime
  • o lingurita de menta uscata sfaramata sau o lingurita de menta proaspata tocata marunt
  • un plic de Fuchs - Fix pentru salata
  • o lingurita rasa de piper proaspat macinat
  • 2 linguri ulei de masline
Mod de preparare:
 Se taie varza julien. Morcovii ii taiem in 4 dupa care ii radem subtire, folosind curatatorul de legume.



 Spalam bine cele 2 lime, unul din ele il radem pe razatoarea mica si adaugam coaja in salata, dupa care il stoarcem si adaugam si sucul. Celelalt lime il decojim, dupa care il taiem marunt si il adaugam in salata. Luam alunele pe care le taiem in jumatate si le adaugam de asemenea in salata.
 La sfarsit adaugam condimentul pentru salata, piperul si uleiul de masline si amestecam totul bine.
 Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu