Ingrediente:
- 1 kg varza de Bruxelles congelata
- 400 kg muschi afumat feliat subtire
- 1 morcov subtire
- 4 cepe rosii
- o ceapa galbena
- o lingura Delikat
- o lingurita piper proaspat macinat
- o lingurita de boia
- 2 linguri susan
Mod de preparare:
Se pune intr-o oala mare varza de Bruxelles si se lasa la fiert 10 minute.
Ceapa se curata de coaja, se taie in jumatate si se feliaza subtire. Se pune la calit impreuna cu lingura de Delikat, piperul si boiaua pana se rumeneste.
Muschiul se taie cubulete si se adauga si el peste ceapa, impreuna cu morcovul curatat si feliat subtire. Se lasa pana scade putin zeama de pe ele. Adaugam si varza de Bruxelles si susanul si mai lasam sa dea un clocot. Se serveste cald.
Pofta buna!!!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu