Ingrediente:
- 2 cartofi mari
- 300 gr carne de pui, fiarta in supa
- 2 oua
- un fir de ceapa verde
- un fir de usturoi verde
- 1 punga de pesmet
- susan
- un varf de lingurita de piper
- o lingurita Delikat
Mod de preparare:
Cartofii se fierb in coaja. Ceapa verde si usturoiul se spala si se toaca marunt. Intr-un blender punem cartofii impreuna cu puiul pana devin ca o pasta.
Se adauga piperul, Delikatul, ouale si doi pumni sanatosi de pesmet si le amestecam bine. Punem pe o farfurie intinsa susan si pe alta pesmet. Pregatim o tava tapetata cu hartie de copt. Luam un bol cu apa langa noi, in care inmuiem mainile inainte de a face chiftelutele, pe care le trecem ori prin susan ori prin pesmet(Eu fac una susan, una pesmet).
Se lasa in cuptorul preincalzit la 180 grade Celsius pana se rumenesc. Se pot servi atat ca aperitiv cat si ca o granitura.
Pofta buna!!!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu