Ingrediente:
- 3 oua
- 150 gr zahar brun
- 2 plicuri zahar vanilat
- 1 cutie de frisca lichida
- 1 cutie mascarpone de 375 grame
- 1 pachet mare de piscoturi rotunde(Eu le iau de la Lidl)
- esenta de rom
- o cana de Inka
- bombonele de cacao pentru decor
- pahare de plastic mici sau cupe
Mod de preparare:
Se bat galbenusurile cu zaharul tos si zaharul brun pana compozitia devine spuma. Adaugam apoi cutia de mascarpone si amestecam bine cu mixerul.
Separat batem frisca pe care apoi o incorporam treptat in compozitia de mai sus, amestecand cu lingura de jos in sus. Adaugam si esenta de rom si amestecam pana compozitia se omogenizeaza bine.
Luam apoi paharele(mie mi-a ajus compozitia pentru 9 pahare) si puneti un strat de crema, apoi altul de piscoturi inmuiate in Inka si finalizam cu un strat de crema peste care punem bombonele.
Pofta buna!!!
Separat batem frisca pe care apoi o incorporam treptat in compozitia de mai sus, amestecand cu lingura de jos in sus. Adaugam si esenta de rom si amestecam pana compozitia se omogenizeaza bine.
Luam apoi paharele(mie mi-a ajus compozitia pentru 9 pahare) si puneti un strat de crema, apoi altul de piscoturi inmuiate in Inka si finalizam cu un strat de crema peste care punem bombonele.
Pofta buna!!!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu