duminică, 8 iulie 2012

Pui cu morcov in suc de visine


Ingrediente:
  • 5 pulpe de pui superioare mari, cu tot cu piele
  • sucul de la un compot de visine( borcan de 800 gr)
  • condiment de curcan
  • 2 morcovi mari
Mod de preparare:

 Se condimenteaza bine pulpele pe fiecare parte, se aseaza in tava si se toarna tot sucul peste ele. Sucul trebuie sa acopere mai mul de jumatate din pulpe, in caz contrar mai adaugati putina apa. Curatam morcovii, ii spalam si ii taiem bastonase subtiri. adaugam morcovii uniform peste pui si acoperim totul cu folie de aluminiu. Punem totul la cuptor pentru 50 minute la 200 grade Celsius. Dupa ce a trecut timpul dam folia la o parte si mai lasam puiul descoperit pentru inca jumatate de ora. Se poate servi cu orice garnitura de cartofi doriti, eu am optat pentru cartofi cuburi la cuptor.
 Pofta mare!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu