luni, 23 iulie 2012

Biscuiti cu ciocolata alba


Ingrediente: 

  • 140 gr unt moale
  • 175 gr zahar
  • 1 ou
  • 1 fiola esenta de vanilie
  • 225 gr faina
  • un plic praf de copt
  • 2 plicuri budinca de vanile
  • o tableta de ciocolata alba

Mod de preparare:
 Incingeti cuptorul la 180 grade Celsius. Tapetati o tava mare cu hartie de copt(daca nu aveti o tava mare folositi doua tavi medii). Se amesteca untul cu zaharul folosind mixerul de bucatarie. Adaugam oul si vanilia si mixam in continuare. Intr-un alt bol combinam faina cu praful de copt si praful de budinca si apoi le incorporam in amestecul deja format.
 Rupem ciocolata in bucati o presaram peste aluat si framantam cu mana. Formam bilute de aluat de marimea unei nuci, le asezam in tavile gata pregatite lasand loc intre ele pentru a se extinde. Se lasa la cuptor 12-15 minute pana devin aurii. Se scot din cuptor si se lasa la racit.
 Pofta buna!!!







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu