duminică, 22 iulie 2012

Mancare de gulie



Ingrediente:
  • 4 gulii medii albe
  • 4 gulii medii rosii
  • 3 cepe medii albe
  • 3 cepe medii rosii
  • un morcov
  • 4 linguri ulei de masline
  • 5 linguri faina
  • 500 ml smantana
  • 10 linguri de lapte
  • 200 ml apa
  • o lingurita rasa piper proaspat macinat
  • o lingura rasa Delikat
  • o lingura marar

Mod de preparare:

 Se curata guliile de coaja, se feliaza si se fierb pana se inmoaie. Dupa ce s-au fiert le taiem cubulete si le punem deoparte intr-un bol.
 Curatam ceapa, o tocam solzisori si o punem la calit in uleiul de masline. Intre timp curatam morcovul si il dam pe razatoarea mare. Dupa ce s-a calit ceapa adaugam morcovul si faina peste si amestecam bine. Adaugam smantana, laptele si apa si readucem pe foc pana da in clocot. Adaugam si condimentele si mai lasam sa fiarba putin.
 Pofta buna!!!









Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu