miercuri, 19 noiembrie 2014

Trandafiri cu branza dulce


Ingrediente aluat:
  • 500 gr faina
  • 180 ml lapte caldut
  • 20 gr zahar
  • un plic de drojdie
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 2 oua
  • 60 gr unt topit
Ingrediente umplutura:
  • 500 gr branza dulce
  • 100 gr smantana
  • o lingurita coaja de lamaie
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 30 gr zahar
Mod de preparare:
 
Amestecam drojdia, zaharul, zaharul vanilat si laptele caldut si le lasam putin sa creasca. Punem faina intr-un bol, in mijlocul ei punem laptele cu drojdia, untul topit si ouale dupa care incepem sa framantam pana ce aluatul nu mai e lipicios. Lasam aluatul la cald sa creasca cam 2 ore. Impartim aluatul in 4 si din fiecare parte intindem o foaie din aluat. Int-un bol amestecam toate ingredientele pentru umplutura. Pe fiecare foaie intindem 1/4 din umplutura si rulam. Din fiecare rulada taiem cam 6 trandafiri si ii pune toti intr-o tava de tava antiaderenta. Dam tava la copt in cuptorul preincalzit la 170 grade Celsius pana se rumeneste bine. Pofta buna!
















Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu