duminică, 2 noiembrie 2014

Pogacele cu telemea si mac

 

Ingrediente:
  • 120 gr unt
  • 300 gr faina
  • un plic praf de copt
  • 10 gr mac
  • 200 gr telemea
  • un praf de sare
  • o lingurita condiment pentru pui
  • 100 ml apa rece
Mod de preparare:
 Untul si telemeaua le dam pe razatoare. Intr-un bol punem untul, faina, sarea, condimentul de pui si praful de copt si le framantam bine pana cand incep sa semene cu un pesmet grunjos. Adaugam apa rece si framantam pana se omogenizeaza. Punem si telemeaua si macul si le incorporam. Intindem apoi o foaie si le taiem cu o forma rotunda. Pogacelele se pun la copt in cuptorul preincalzit la 170 grade Celsius si se lasa pana se rumenesc deasupra. Pofta buna!








 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu