marți, 18 noiembrie 2014

Gogosele cu sunca si mozarella


Ingrediente:
  • 500 gr faina
  • o lingurita de zahar
  • un plic de drojdie
  • 180 ml lapte caldut
  • 60 gr unt topit
  • 2 oua
  • o lingurita de sare
  • o lingurita rasa boia
  • o lingurita rasa verdeturi mediteraneene(se poate inlocui cu oregano)
  • 150 gr sunca taiata cubulete
  • 100 gr mozarella
  • sos dulce acrisor sau sos de rosii

Mod de preparare:
 
Amestecam drojdia, zaharul si laptele caldut si le lasam putin sa creasca. Punem faina intr-un bol, in mijlocul ei punem laptele cu drojdia, untul topit, ouale si condimentele dupa care incepem sa framantam pana ce aluatul nu mai e lipicios, dupa care il lasam la cald sa creasca cam 2 ore. Intindem o foaie din aluat si taiem patratele de 10x10. Punem sunca, mozarella si putin sos in mijloc dupa care prindem marginile in mijloc. Gogoasa o punem in tava tapetata cu hartie de copt cu fata in jos pana se rumenesc bine deasupra. Pofta buna!










 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu