Ingrediente:
- 300 gr faina
- 200 gr unt
- un praf de sare
- 30 gr zahar pudra
- 400 gr mascarpone
- 2 oua
- 2 linguri de gris
- o lingurita coaja de lamaie
- 2 plicuri zahar vanilat
Mod de preparare aluat:
Amestecam untul moale, zaharul pudra, faina si praful de sare pana se omogenizeaza. Compozitia rezultata o lasam la frigider sa se odihneasca pentru aproximativ o ora. Dupa ce a trecut ora intindem doua foi in 2 tavi de aproximativ 20*15, daca nu aveti folositi una mare. Se pune aluatul in cuptorul preincalzit la 170 grade Celsius 10 minute, pana se rumeneste. Amestem intr-un bol branza dulce mascarpone, ouale, coaja de lamaie, grisul si zaharul vanilat pana se omogenizeaza si impartim in 2. Turnam peste aluat si mai dam la cuptor pana se rumeneste bine. Se lasa la racit inainte de servire.
Pofta buna!
Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu