Ingrediente:
- o sfecla mica
- 2 oua
- felii de branza sarata
- cateva fire de patrunjel
- 2 linguri smantana
- o lingurita Fuchs Fix pentru salate
Mod de preparare:
Sfecla o curatam de coaja si o taiem bastonase. Fierbem ouale tari si le feliem cu feliatorul de oua. Branza o faramitam marunt. Si le ornam toate intr-un bol. Separat amestecam smatana cu condimentul de salate.
Foarte interesantă rețeta si prezentarea! Îmi permit un sfat, sper sa nu te superi, ar fi de preferat sa maresti imaginile.
RăspundețiȘtergereMultumesc frumos! :)
RăspundețiȘtergereSa pun poza de prezentare mai mare? Daca dai click pe ea se mareste :) Ma gandeam ca la imagini mari pare reteta interminabila :)
Eu am observat ca pozele mari atrag atentia si cred ca prima poza nu deranjeaza daca e mai mare (pozele etapelor intermediare pot fi mai mici). Eu nu m-am gandit sa dau click pe poza pentru a se mari si sincer nici nu stiam ca o pot vedea in format mai mare decat era afisata pe blog. La inceput si eu am folosit o dimensiune redusa a imaginilor pe blog, dar vazand pe diferite bloguri (de succes) ca puneau poze pe cel mai mare format am incercat si eu si mi-a placut cum arata. Sper sa nu te deranjeze comentariul meu, mi-a placut foarte mult salata si atunci m-am gandit ca ar fi super daca s-ar vedea mai multe detalii. O seara frumoasa!
RăspundețiȘtergere