Ingrediente:
- 3 oua intregi plus un galbenus
- 300 gr zahar
- 300 ml frisca lichida
- 200 gr faina
- 100 gr amidon din porumb
Mod de preparare:
Mixam bine zaharul cu ouale intregi si cu galbenusul (pana incepe sa se topesca zaharul). Adaugam frisca lichida si mixam - consistenta devine mai solida. Adaugam treptat si faina amestecata in prealabil cu amidonul si mixam pana la omogenizare. Acum trebuie sa avem o consistenta destul de solida.
Se pune la copt in cuptorul preincalzit la 170 grade Celsius pentru aproximativ 45 minute. Cel mai bine e sa verificati cu o scobitoare daca e facut inainte sa il scoateti. Se presara, la alegere, zahar pudra inainte de servire.
Pofta buna!!!
Se pune la copt in cuptorul preincalzit la 170 grade Celsius pentru aproximativ 45 minute. Cel mai bine e sa verificati cu o scobitoare daca e facut inainte sa il scoateti. Se presara, la alegere, zahar pudra inainte de servire.
Pofta buna!!!
Cat timp se coace si la ce temperatura ??
RăspundețiȘtergereAm editat, am postat la repezeala si am uitat sa termin reteta. :)
RăspundețiȘtergere