luni, 15 iulie 2013

Pogacele cu jumari




Ingrediente:
  • 1 kg faina
  • 400 ml lapte caldut
  • 4 oua
  • 200 gr unt topit
  • 2 plicuri drojdie uscata
  • 2 lingurite zahar
  • 2 lingurite sare
  • 80 gr parmezan
  • 2 galbenusuri de ou
  • 300 gr jumari macinate
Mod de preparare:

 In masina de paine sau intr-un bol se pune faina in mijlocul careia se face un cuib, in care turnam amestecul cu lapte, untul topit, cele 4 oua, sarea, zaharul si framantam pana obtinem un aluat elastic. Apoi incorporam in aluat 40 gr parmezan. Intindem o foaie peste care presaram jumarile tocate si apoi rulam, dupa care intindem o alta foaie si taiem cu forma. Eu am folosit o forma rotunda. Le punem in tava si le ungem cu galbenusul de ou peste care eu am presarat parmezan si se pun in cuptorul preincalzit la 170 grade Celsius pana se rumenesc bine.
 Pofta buna!
















Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu