luni, 1 aprilie 2013

Rulada aperitiv din cartofi cu sunca romaneasca, mustar si cascaval


Ingrediente:

  • 500 gr cartofi
  • 150 gr faina plus extra pentru 
  • 2 oua
  • un galbenus
  • 1 lingurita sare
  • 200 gr sunca romaneasca
  • 300 gr cascaval
  • mustar cu boabe intregi
  • seminte de in
Mod de preparare:

 Spalam cartofii si ii punem la fiert. Scurgem apa si ii lasam sa se raceasca. ii curatam de coaja, dupa care ii dam pe razatoarea mica. Se adauga faina, sarea, ouale si framantam pana obtinem un aluat omogen. Adaugam treptat faina(putin cate putin) pana aluatul nu se mai lipeste de mana. Se intinde aluatul in forma de dreptunghi pe o masa de lucru peste care am presarat in prealabil faina. Il ungem bine cu mustar, punem sunca si cascavalul, dupa care rulam. Deasupra ungem cu galbenusul batut si presaram seminte de in.
 Se da la cuptor pentru 40-45 minute in cuptorul preincalzit la 170 grade Celsius.
 Pofta buna!!!












Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu