Ingrediente:
- 230 gr unt moale
- 100 gr parmezan ras
- 320 gr faina
- 2 lingurite zahar brun
- 4 oua
- 1 lingurita de rozmarin
- 12 felii de sunca
- 6 felii de sunca romaneasca sau prosciuto(daca nu aveti puteti pune mai multa sunca)
- un plic praf de copt
- 1/2 lingurita praf de sare
- 1 lingurita bicarbonat de sodiu
Ingrediente:
Prajim sunca pana devine crocanta si apoi o taiem in cubulete mici. Intr-un bol adaugam ingredientele uscate: faina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu si sarea. Intr-un bol mixam untul cu parmezanul si zaharul brun si rozmarinul. Adaugam apoi ouale si mixam in continuare pana la omogenizarea completa. Adaugam apoi si amestecul de ingrediente uscate si amestecam cu o spatula de jos in sus, la final sunca prajita si omogenizam totul. Punem compozitia in tava tapetata cu hartie de copt cu ajutorul unei cupe de inghetata. Le punem la copt in cuptorul preincalzit la 180 grade Celsius pentru 12-14 minute. Nu ma pot decide daca imi plac mai mult cele calde sau cele reci.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu