miercuri, 13 martie 2013

Mezze penne tricolore cu somon, sos de smantana si ton


Ingrediente:

  • o cutie de mezze penne tricolore barilla
  • 3 cutii de ton in suc propriu
  • 100 gr somon afumat
  • 2 cepe albe medii
  • o ceapa rosie medie
  • un plic condimente de peste Cosmin
  • o lingura cu varf oregano
  • 4 linguri ulei de masline
  • 300 ml smantana

Mod de preparare:

 Se pun pastele la fiert conform indicatiilor de pe cutie, dupa ce s-au fiert le punem la scurs intr-o sita. Intre timp curatam ceapa si o taiem solzisori. Punem ceapa cu tonul si somonul rupt in bucatele mici la calit in uleiul de masline. Dupa ce s-au rumenit putin, adaugam condimentele de peste, smantana si oregano si mai lasam pana da sosul un clocot. Turnam si pastele este si sunt bune de servit.
 Pofta buna!!!






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu