Ingrediente:
- 2 cepe medii
- 200 gr ton in suc propriu
- 4 oua
- 250 gr faina
- 100 ml ulei de masline plus 2 linguri pentru calit ceapa
- 1 plic praf de copt
- 30 gr unt
- o mana de ciuperci
- un varf de lingurita de sare
- o ligurita rasa de piper
- un pachet mic de parmezan ras, cam 50 gr
Mod de preparare:
Curatam ceapa si o taiem marunt. dupa care o punem la calit in 2 linguri de ulei, adaugam ciupercile, impreuna cu sarea si jumatate din cantitatea de piper si mai lasam pana se patrund ciupercile. Dupa care o lasam la racit.
Separat punem intr-un vas adanc faina, praful de copt, ouale, untul, uleiul de masline, parmezanul si restul de piper. Mixam, sau amestecam cu o lingura pana obtinem o consistenta spumoasa. Adaugam si ceapa, ciupercile si tonul si amestecam in continuare pana la omogenizare.
Tapetam o tava de chec cu unt si faina (folositi o tava medie) si turnam in ea compozitia. Dam totul la cuptorul preincalzit la 170 grade Celsius pentru 40-45 minute, pana se rumeneste deasupra.
Pofta buna!!!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu