marți, 13 noiembrie 2012

Frigarui de cartofi


Ingrediente:

  • 4 cartofi mari si rotunzi
  • 3 cepe medii
  • condimente pentru gratar
  • piper
  • boia dulce sau picanta
  • 3 tepuse pentru frigarui
  • sunca, salam sau bacon
  • folie aluminiu

Mod de preparare:

 Spalam bine cartofii cu tot cu coaja, dupa care taiem felii groase de 1 cm. Curatam ceapa si o taiem in patru. Tepusele le scufundam in apa pentru 5 minute dupa care incepem sa punem o felie de cartof, una de salam, apoi iar una de cartof, una de ceapa, apoi iar una de cartof, una de sunca dupa care mai punem un rand la fel ca primul.
 Se pune fiecare frigaruie in foliese condimenteaza dupa gust dupa care se ruleaza si se pune la cuptor pentru o ora in folie si inca 20 minute desfacute.
 Pofta buna!!!






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu