Ingrediente:
- 200 gr faina alba "000"
- 100 gr fulgi de cocos
- 150 gr morcovi
- 50 ml ulei de floarea soarelui
- 50 ml lapte
- 3 oua
- 1 plic de zahar vanilat
- 1 plic de drojdie uscata(recomand pe cea de la Dr Oetker
Mod de preparare:
Curatam morcovii si ii dam pe razatoarea mica. Intr-un castron adaugam ouale, faina, cocosul, zaharul, drojdia, uleiul, laptele si zaharul vanilat si le amestecam bine. Adaugam morcovii dati pe razatoare si mai amestecam pana se omogenizeaza, daca va grabiti puteti sa adaugati morcovii din start. In tava de briosele punem hartiutele de copt pe care le umplem 3/4. Dam in cuptorul preincalzit la 170 grade Celsius pentru aproximativ 25 minute. Verificam cu o scobitoare daca este gata.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu