Ingrediente:
- 1 kg pipote si inimi de pui
- 1 kg de ciuperci congelate
- 4-5 cepe mari
- jumatate de legatura de patrunjel verde tocat marunt
- 4 catei de usturoi
- 1 lingura rasa Delikat
- o jumatate de lingurita piper
- 1 lingurita rasa boia dulce
- 2 linguri cu varf de smantana
- 1 lingura de faina
- 3 linguri de ulei
- 1 cana mare de apa
Ceapa se feliaza si se pune la calit in ulei. Cand incepe sa se rumeneasca adaugam inimile, pipotele si cana de apa. Le lasam sa fiarba pana pipotele devin moi. Adaugam apoi ciupercile, usturoiul tocat marunt, patrunjelul, Delikat-ul, piperul si boiaua si le lasam la fiert pana se patrund ciupercile.
Amestecam faina si smantana si le frecam bine sa nu faca cocoloase, cand s-au omogenizat adaugam peste tocanita si mai lasam sa mai clocoteasca odata. Sa nu lasati prea mult pentru ca se ingroasa prea tare.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu