vineri, 23 martie 2012

Chiftele


Ingrediente:
  • 1 kg de carne tocata amestec de vita cu porc
  • 4 oua
  • 6 catei de usturoi tocati marunt
  • o bucata de 15 cm de praz feliata subtire
  • miezul de la 10 felii de paine
  • 6 fire de patrunjel tocate marunt
  • 3 lingurite de susan
  • 1 lingurita piper
  • Sare sau Delikat dupa gust
  • Ulei pentru prajit

Mod de preparare:
 Se inmoaie miezul de paine in apa dupa care se stoarce bine pana nu mai curge apa din el. Punem toate ingredientele inclusiv miezul inmuiat intr-un bol mare si le framanta pana capata o consistenta omogena.


 Din bol luam compozitie cu o lingura de supa cu varf si formam bilute care le prajim in ulei incins.




Pofta buna!!!









Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu