miercuri, 7 martie 2012

Supa crema de brocoli cu crutoane


Ingrediente pentru 2 persoane:
  • 1 brocoli de 500 gr
  • 1 morcov mare
  • 1 cartof mare
  • 1 ceapa mare
  • Knorr Delicat sau sare
  • piper
  • 4 linguri mari de smantana
  • 3 felii mari de paine taiate cubulete

Mod de preparare:
 Curatam cartoful, ceapa si morcovul si le punem la fiert impreuna cu brocoli, pe care il rupem in prealabil in buchetele mici cu un varf de cutit de sare sau Delikat. Cand s-au fiert separam legumele de lichid pe care il pastram in caz ca avem nevoie sa subtiem supa.
 Painea taiata cubulete o punem intr-o tava si o lasam la cuptor pana se rumeneste.
 Cand s-au racit legumele le punem in blender impreuna cu 3 linguri de smantana si le pasam. Dupa ce au fost pasate mai se adauga atata lichid cat considera fiecare ca doreste sa subtieze supa, mie personal imi place mai cremoasa si mai adaug doar putin. :) Adaugati sare/Delikat si piper dupa gust.
 Cu lingura de smantana ramasa puteti pune un punct in mijlocul farfuriilor, din care sa faceti un model ca in poza de prezentare.
 Pofta buna!
  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu