Ingrediente:
- 1 kg de cotlet dezosat de porc
- 3 cepe mari rosii
- 50 ml lapte
- 3 linguri ulei de masline extravirgin
- 40 gr unt
- cimbru
- rozmarin
- condiment pentru friptura si gratar clasic de la Fuchs
- putina sare
- piper tricolor proaspat macinat(se poate si piper simplu)
Condimentam carnea si pe o parte si pe alta si o punem la prajit impreuna cu uleiul de masline si untul. Condimentele trebuie puse atat cat sa acopere carnea si pe o parte si pe alta intr-un strat subtire. Cand s-a rumenit o scoatem si o taiem felii cam de 0.5 cm fiecare.
Separat curatam ceapa si o taiem rondele subtiri, pe care le punem la prajit in uleiul in care am prajit carnea si o lasam pana devine aurie. Adaugam apoi feliile de carne, laptele si inca o lingurita rasa de cimbru si le lasam la fiert pentru inca o ora. Friptura merge excelent cu cartofi fierti in coaja.
Pofta Buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu