marți, 12 aprilie 2011

Cornulete salon cu nuca

Ingrediente:
  • 330 grame de faina
  • 280 grame margarina
  • 120 grame de zahar pudra +  1 plic zahar pudra ornat
  • 1 pachet zahar vanilat
  • 1 ou
  • 120 grama nuca macinata
Mod de preparare:

 Faina si margarina le amestecam pana obtinem un aluat faramicios, adaugam apoi oul si framantam pana obtinem un aluat omogen. Cele 120 gr de zahar pudra si zaharul vanilat le adaugam in ploaie si mai framantam putin.

La sfarsit se adauga nuca macinata si se mai framanta pana la omogenizare dupa care lasam aluatul sa se linisteasca o ora.


 Din aluatul obtinut facem bastonase care le punem in tava in forma de U(vezi mai jos).

Se pun la cuptor la foc mediu. Dupa coacere se dau prin zahar pudra.
Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu