marți, 12 aprilie 2011

Chec aperitiv cu sunca si cascaval


Ingrediente:
  • 4 linguri de faina
  • 4 linguri de smantana
  • 4 oua
  • 300 grame de sunca taiata cubulete
  • 300 grame de cascaval taiat cubulete
  • 1 ardei rosu taiat cubulete
  • 1 ardei galben taiat cubulete
  • 1 ardei verde taiat cubulete
  • 2 fire de patrunjel tocat marunt
  • sare
  • piper
Mod de preparare:
 Cascavalul, sunca, ardeii si patrunjelul se amesteca cu faina.



 Separat batem ouale si adaugam smantana, condimentam cu sare si piper dupa gust si turnam totul peste compozitia initiala si mai amestecam putin.

 Ungem o tava de chec cu margarina si o tapetam cu faina. Turnam in ea compozitia obtinuta si introducem in cuptorul incins in prealabil. Se coace la foc mediu timp de 30 minute.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu