joi, 6 decembrie 2012

Prajitura cu nuca si merisoare


Ingrediente:

  • 3 si 1/2 cani cu faina
  • 1/2 cana cu zahar
  • 1/2 cana cu nuca tocata/pisata
  • 2 cani cu apa
  • 1/2 cana cu ulei
  • 1 plic praf de copt
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 2 fiole esenta de rom
  • zahar pudra pentru decor
Mod de preparare:
 Preincalzim cuptorul la 170 grade Celsius.Se pun toate ingredientele intr-un castron si se amesteca bine pana se formeaza o compozitie omogena. Se toarna compozitia intr-o tava tapetata in prealabil cu margarina si faina si se da la cuptor unde se lasa pana se rumeneste bine deasupra. 
 Dupa ce s-a racit se pudreaza prajitura cu zahar vanilat.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu