luni, 15 octombrie 2012

Pizza cracker


Ingrediente:

  • 270 gr faina
  • 150 gr branza Philadelphia
  • 75 gr unt la temperatura camerei
  • 90 gr ketchup Heinz
  • 2 plicuri praf de copt
  • Delikat
  • ulei de masline
  • Oregano, piper, susan sau mac
Mod de preparare:

 Punem faina, praful de copt, branza Philadelphia, untul, si ketchup-ul intr-un bol si le framantam pana la omogenizare.



 Intindem aluatul pe un blat de lucru pudrat in prealabil cu faina, intr-o foaie de 0.5 mm. Taiem aluatul in formele dorite, le puteti face chiar si sub forma de saratele. Se unge fiecare bucatica cu ulei de masline si se presara Delikat peste, in functie de preferintele culinare le puteti orna cu oregano, piper, mac sau susan.
 Le punem la copt 12-14 minute la 180 grade Celsius.

 Dupa ce le scoatem din cuptor le lasam la racit pe un gratar.
 Pofta buna!!!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu