miercuri, 17 octombrie 2012

Briose cu vanilie si cirese confiate


Ingrediente:

  • 115 gr unt moale
  • 130 gr zahar
  • 3 oua
  • 3 plicuri zahar vanilat
  • un plic zahar vanilat bourbon
  • o fiola esenta de vanilie
  • 210 gr faina
  • 2 plicuri praf de copt
  • un praf de sare
  • 60 ml lapte
  • 20 cirese confiate

Mod de preparare:
 Mixam untul moale cu zaharul, zaharul vanilat si zaharul bourbon pana se transforma in crema.



 Lasam apoi mixerul deoparte si luam o lingura de lemn. Adaugam ouale pe rand si amestecam bine dupa fiecare. Adaugam esenta de vanilie, faina, praful de copt si sarea. Adaugam de jos in sus cu grija pana se omogenizeaza. La sfarsit amestecam laptele treptat si amestecam bine. 
 
 Umplem formele de muffins pe jumatate, adaugam in mijlocul fiecareia o cireasa. Punem o lingura de aluat peste fiecare cireasa. Ciresele ramase le taiem cubulete si ornam briosele. Coacem pentru 20 minute la 180 grade Celsius.



Pofta Buna!!!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu