luni, 29 octombrie 2012

Briose cu banane si ciocolata


Ingrediente:

  • 3 banane bine coapte
  • 75 gr fulgi de ciocolata
  • 300 gr faina
  • 110 gr zahar 
  • un plic praf de copt
  • o lingurita rasa de sare
  • o lingurita scortisoara
  • 3 linguri de ulei
  • 250 ml lapte
  • un ou mare
  • 2 fiole esenta de vanilie
Mod de preparare:

 Punem intr-un bol toate ingredintele mai putin bananele si ciocolata. Le mixam bine pana obtinem un aluat asemanator cu aluatul de clatite, dar mai gros. In alt bol pasam bananele cu o furculita dupa care le mixam pana obtinem un piure de banane. Incorporam apoi piureul in compozitia initiala si amestecam bine, adaugam si 50 de grame de fulgi de ciocolata si mai amestecam putin. In tava punem hartiutele de muffins dupa care umplem 3/4 din forme. Punem briosele in cuptorul preincalzit la 170 grade Celsius(foc mediu) pentru aproximativ 30 minute. Ca sa fiti siguri ca s-au copt verificati cu o scobitoare briosele.
 Pofta buna!!!








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu