marți, 1 aprilie 2014

Briose cu mozarella, cascaval si sunca


Ingrediente:
  • 250 gr mozarella
  • 150 gr cascaval
  • 100 gr sunca taiata cubulete
  • o lingurita piper
  • o  lingurita Delikat sau sare
  • 4 oua
  • un praf de copt
  • 4 linguri de ulei
  • 4 linguri de smantana
  • 200 gr faina
  • o lingurita de zahar
  • hartii pentru briose mai groase
Mod de preparare:
 
 Punem in blender mozarella si cascavalul, cand se omogenizeaza adaugam piperul, Delikatul, uleiul si omogenizam. Batem ouale spuma pana devin pufoase. Adaugam faina, praful de copt si smantana peste oua. Dupa care punem si branza si sunca peste si omogenizam. Punem in forme 2/3 din compozitie in forme si le dam la copt in cuptorul preincalzit la 170 grade Celsius pana se rumenesc bine.
 Pofta buna!












Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu