Ingrediente:
- 250 gr unt moale
- 2 oua
- 150 gr zahar pudra
- 400 gr faina
- 4 linguri amidon
- un plic praf de copt
- o fiola esenta de vanilie
- Nesquik
- o sticla de plastic
Mod de preparare:
Punem intr-un bol untul, ouale, esenta de vanilie si zaharul pudra si le mixam, nu va faceti probleme daca nu se omogenizeaza, asa trebuie sa fie. Intr-un alt bol amestecam faina, amidonul si praful de copt dupa care adaugam peste unt cate 2 linguri odata, avand grija sa omogenizam de fiecare data. Dupa aproximativ 4 linguri ar trebui sa inceapa sa se lege compozitia. Aluatul final trebuie sa fie usor de modelat si sa nu se lipeasca de maini. Cu o lingurita luam aluatul si formam bilute de dimensiunea unei nuci pe care le asezam in tava tapetata cu hartie de copt. Luam apoi o sticla de plastic cu care ne vom ajuta sa dam forma biscuitilor. Gura sticlei o bagam in Nesquik si apoi apasam usor pe mijlocul bilutei. Repetam procedeul de fiecare data. Ii coacem in cuptorul preincalzit la 170 grade Celsius pentru 20 minute. Dupa care ii scoatem pe un gratar si ii lasam sa se raceasca.
Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu