miercuri, 4 ianuarie 2012

Masuratori utile in bucatarie

FAINA:
  • 1 lingura de supa rasa - 15 gr.
  • 1 lingura de supa cu varf - 25 gr.
  • 1 pahar de apa obisnuit - 125 gr.
ZAHAR:
  • 1 lingura de supa plina cu zahar - 30 gr.
  • 1 lingura de supa plina cu zahar pudra - 35 gr.
  • 1 pahar de apa obisnuit plin cu zahar tos - 200 gr.
  • 1 pahar de apa obisnuit plin cu zahar pudra - 180 gr.
LAPTE:
  • 1 lingura de supa - 20 gr.
  • 1 ceasca obisnuita de cafea - 50-60 gr.
  • 1 pahar de apa obisnuit - 250 gr.
UNTDELEMN:
  • 1 ceasca obisnuita de cafea - 50-60 gr.
  • 1 pahar de apa obisnuit -245 gr.
UNT/MARGARINA:
  • 1 lingura de supa unt/margarina - 25 gr.
SARE:
  • 1 lingura de supa - 30 gr.
  • 1 lingurita - 10 gr.
NUCI MACINATE:
  • 1 lingura de supa - 20 gr.
  • 1 pahar de apa - 125 gr.
  • 1 ou - 56-60 gr.
STAFIDE:
  • 1 lingura plina - 25 gr.
PESMET:
  • 1 lingura cu varf - 15 gr.
  • 1 pahar - 100 gr.
GRIS:
  • 1 pahar de apa - 175 gr.
OREZ:
  • 1 pahar de apa - 200 gr.
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu