joi, 2 aprilie 2015

Triunghiuri cu branza de burduf


Ingrediente:
  • 180 gr unt
  • 300 gr branza de burduf
  • 450 gr faina
  • 150 ml apa rece
  • un praf de sare
  • un ou
  • susan alb sau negru
Mod de preparare:
 
 Dam untul pe razatoare. Adaugam faina peste, impreuna cu praful de sare si amestecat pana capata o consistenta prafoasa. Adaugam apoi branza de burduf si apa si omogenizam. Trebuie sa rezulte un aluat elastic care nu se lipeste de mana. Intindem o foaie groasa de 1 cm. Taiem triunghiuri cu rola de pizza pe care le punem intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Ungem triunghiurile cu ou si presaram susan peste. Punem totul in cuptorul preincalzit la 170 grade Celsius pana se rumenesc. Pofta buna!











 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu