miercuri, 30 ianuarie 2013

Pandispan cu visine, cocos si Amaretto


Ingrediente:
  • 200 gr visine din compot
  • 100 gr unt
  • 100 gr zahar pudra
  • 3 oua
  • 50 gr fulgi de cocos
  • 100 gr faina
  • 1 plic praf de copt
  • 2 linguri Amaretto(optional)
  • zahar pudra pentru ornat
Mod de preparare:

 Se bate untul cu mixerul pana devine pufos. Adaugam si zaharul pudra si mixam in continuare pana obtinem o crema. Adaugam ouale, unul cate unul si mixam bine dupa fiecare ou.
 Adaugam si faina, apoi cocosul, praful de copt si Amaretto. Se amesteca bine si se toarna totul in tava tapetata cu hartie de copt. eu am folosit o tava de aproximativ 20/35 cm.
 Se scurg bine visinele si se aseaza deasupra. Se da la copt pentru aproximativ 30-40 minute in cuptorul preincalzit la 170 grade Celsius.
 Pofta buna!!!






 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu